Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

ΓΣΕΕ ...

Τρελάθηκαν στην ΓΣΕΕ όταν διέρευσε η συναίνεσή τους για μείωση των αποδοχών των εργαζομένων (με τους οποίους καμμία σχέση δεν έχει το προεδρείο της) .
Ομως κύριοι έχετε ιστορία σαν συνδικάτο. Και αυτή μας διδάσκει πως πάντα επιδιώκατε τη συναίνεση με τις κυβερνήσεις προκειμένου να αναλάβετε κάποια στιγμή θέση στη κυβέρνηση.
Από μαχόμενοι "εργάτες" να γίνετε επιτιθέμενοι κυβερνήτες.
Ο κόσμος πλέον δεν σας πιστεύει. Δεν σας εμπιστεύεται. Σας σιχαίνεται. Γι΄αυτό το λόγο και σας κυνηγάνε όπου σας βλέπουν. Γιατί τα ξεπουλήσατε όλα. Είστε ένα μάτσο καλοπληρωμένων και ξεπουλημένων τεμπέληδων που σαν σκοπό έχετε να προωθήτε τις κομμάτικές επιδιώξεις των αφεντικών σας. Είστε ο προδότης "Εφιάλτης " των εργαζομένων. Η "κερκόπορτα" για την διάλυση των δικαιωμάτων τους. Οι ρουφιάνοι που με μισθό πάνω από 140000 το χρόνο, πατάτε πάνω στο μόχθο των εργαζομένων. Εσείς που το μοναδικό κριτήριο για να γίνετε αυτή η λέρα που είστε ήταν η κομματική σας ταυτότητα.
Κυλιέστε στη λάσπη και στα σκατά κύριοι. Αλλά μην κρύβεστε και μη στεναχωριέστε. Και τα γουρούνια το κάνουν. Διότι είναι στη φύση τους όπως και στη δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου